Šport > Nogomet
1667 ogledov

Marca: Trener Barce ponižal igralca, ki je vreden 120 milijonov

Quique Setien Profimedia
Pri Barceloni izgubljajo možnosti za državni naslov.

Nogometaši Barcelone so na domači zelenici remizirali z 2:2 proti madridskem Atleticu, s tekmo več pa zdaj zaostajo za točko za Realom. Ta bo na četrtkovi domači tekmi proti Getafeju imel tako priložnost, da pet krogov pred koncem svojo prednost poveča na štiri točke.

Po novem neuspehu se številni navijači katalonskega kluba nezadovoljni s trenerjem Quiquejem Setienom. Ta je tokrat znova na klopi pustil 120 milijonov evrov vrednega napadalca Antoina Griezmanna, ki je v igro vstopil šele v 90. minuti, čeprav remi Barceloni nikakor ni ustrezal.

Barcelona : Atletico Barca : Atletico Šport Tri enajstmetrovke, avtogol ter nov velik udarec za Barco

Pred Francozom, ki je pred dvema letoma svojo reprezentanco popeljal do naslova svetovnih prvakov, je priložnost dobil tudi 17-letni Ansu Fati. Pri španskem športnem medijskem gigantu Marci so to označili kot ponižanje igralca, ki sodi med najboljše nogometaše v zadnjem desetletju La Lige.

Pri Marci so zapisali, da je takšen odnos do Griezmanna 'razlog za jok'. Na zadnjih štirih tekmah, ko se Barcelona bori za naslov, je Francoz sicer trikrat dvoboje začel na klopi. Tudi na predzadnjem obračunu, ko so Katalonci prav tako odigrali 2:2, tekmec je bila Celta, je francoski napadalec na voljo dobil le devet minut za dokazovanje.

bartomeu abidal setien Znan naslednik Šport Trener Barce bo odpuščen, če nocoj izgubi na derbiju

Antoine Griezmann | Avtor: Profimedia Profimedia

Po tekmi z Atleticom so novinarji Setiena spraševali, zakaj je Griezmann tako pozno vstopil v igro. "Vsi ne morejo igrati naenkrat. Morda ni logično, da v igro vstopi v 90. minuti, a takšen igralec lahko vedno nekaj spremeni. Ni lahko... Ne strinjam se s tistimi, ki pravijo, da ne zaupam Griezmannu. On je zame pomemben igralec, le okoliščine so povzročile to, da se je znašel na klopi. Tisti, ki so igrali od prve minute, so dobro opravili svoj posel. Vem, da je Griezmannu težko in na naslednjem treningu se bom pogovoril z njim, ampak opravičeval se mu ne bom," je odgovoril Setien.

O Griezmannovem statusu so poročevalci spraševali tudi Diega Simeoneja, ki je Francoza vrsto let vodil pri Atleticu, Argentinec pa je bil kratek: "Brez komentarja!"

Nekateri ugibajo, da se je Griezmannov status precej poslabšal po sporu s prvim zvezdnikom Barcelone. Z Lionelom Messijem sta si namreč na enem izmed treningov celo skočila v lase.

lionel messi Na treningu Šport Messi se je stepel s soigralcem, ne govorita več
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice