Šport > Nogomet
1910 ogledov

"Neymar je nogometna Kim Kardashian"

Neymar Epa
Nekdanji angleški nogometaš Joey Barton ni poznal milosti do Neymarja po njegovi predstavi v Ligi prvakov proti Liverpoolu.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar dobiva čedalje več nasprotnikov izven terena. Mnoge namreč moti njegovo obnašanje na igrišču, s katerim izničuje vse brilijantne poteze, gole ter asistence.

Neymar Video Šport Neymar se po novem simuliranju pritožuje čez odnos sodnikov

Brazilec pa se je znova znašel pod plazom kritik po bledi predstavi na tekmi Lige prvakov proti Liverpoolu, na kateri je bil njegov PSG poražen s 3:2. Najdražji igralec v zgodovini nogometa je odigral izpod vseh pričakovanj. Niti ni bila toliko sporna njegova kvaliteta, kot pa njegov trud, kateri je razjezil tudi temperamentnega Angleža Joeya Bartona.

Joey Barton | Avtor: Profimedia Profimedia

Slednji je že dalj časa eden glavnih kritikov Neymarovega načina igre, tako da je komaj čakal, da po Brazilcu udari nov rafal kritik zaradi njegove predstave proti Liverpoolu. 

Najprej ga je poimenoval za Justina Bieberja, saj naj bi odlično izgledal na Youtubu, toda bil zanič v resnici, nato pa nadaljeval: "Že kar nekaj časa sem ga pustil pri miru. On je fenomenalen igralec, ki pa enostavno igra zgolj za sebe. Mislim, da negativno vpliva na PSG. Bili so boljši, preden so ga pripeljali. Sijajen igralec, resnično, klubu prinaša ogromen zaslužek, zaradi njega sta Jordan in Nike sponzorja kluba. Toda proti Liverpoolu je bil sramoten. Niti Mbapee ni blestel, a se je vsaj trudil. PSG želi biti vrhunsko moštvo, kar tudi je, toda ne more si privoščiti da trojica napadalcev ne igra obrambe. Pri Liverpoolu, ki prav tako igra s trojico spredaj, se to ne dogaja - vsi so odlični, toda vsi tudi igrajo obrambo."

Barton, ki je po novem trener tretjeligaša Fleetwood Towna, je nato šel še dlje ter Neymarja po Justinu Bieberju primerjal še s Kim Kardashian: "On je nogometni Kim Kardashian! Ni najboljši nogometaš na svetu, pa videli ste ga v Rusiji. Ni na nivoju Cristiana Ronalda ali Lionela Messija. Tudi številni drugi nogometaši so kvalitetnejši od njega. Ni toliko nogometni fenomen, pač pa reklamni fenomen, kot družina Kardashian."

Neymar Dani Alves Šport Neymarjev soigralec: "Pojasnil sem mu, da mora spremeniti obnašanje"
Komentarjev 1
  • Jorja_Preece 11:15 23.september 2018.

    Google plača 299 $ na uro, moja zadnja plača je bila 8859 $, ki delajo 30 ur na teden na spletu.... Moj prijatelj že več mesecev povprečno 36k in dela 28 ur na teden.... Ne morem verjeti, kako enostavno je ...prikaži več bilo, ko sem ga poskusil. To je tisto, kar počnem.... Kliknite na to, p0jdite na tehnični jeziček za več podrobnosti ...... ........ ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob98.Com