Šport > Nogomet
3391 ogledov

Neymar organiziral petdnevno 'fešto' za 500 oseb

Neymar Profimedia
Neymarjeva zabava poteka že od petka.

V Braziliji je zaradi koronavirusa do zdaj zbolelo skoraj 7,5 milijona ljudi, umrlo jih je nekaj več kot 190 tisoč, kar južnoameriško državo po številu umrlih na svetu zaradi Covid-19 uvršča le za Združene države Amerike. A nekatere tudi takšni podatki ne ustavijo.

V tem času poškodovani zvezdnik PSG-ja Neymar tako trenutno prireja zabavo v svoji vili v Mangaratibi v zvezni državi Rio de Janeiro. Na njo je bilo povabljenih 500 ljudi. 'Fešta' sicer poteka že od petka, končala naj bi se v torek.

neymar PSG v šoku Šport Neymar glasno jokal od neznosne bolečine, očetu počil film

Po pisanju O Globa naj bi nogometaš najel tudi številno osebje, ki naj bi zabavalo povabljence.V vili se sicer nahaja velika podzemna diskoteka, ki je zvočno izolirana, da bi lahko zabave potekale čez celoten dan in pri tem ne bi pretirano motile sosedov.

Brazilski mediji še poročajo, da je zvezdnik za udeležbo na 'prireditvi' postavil le en pogog, vsi, ki so se odzvali vabilu, morajo ob pihodu oddati svoje telefone. Neymar se namreč boji, da bi kasneje v javnosti zaokrožile 'neprimerene' fotografije z zabave.

Javnost v Braziliji je ogorčena zaradi Neymarjeva 'žura', ki je postal glavna tema tudi na socialnih omrežjih. Na kritike se zvezdnik sicer ne ozira. zabavo namerava izpeljati po prvotnem načrtu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.