Šport > Nogomet
27 ogledov

Neymar: To ni bila zadnja tekma za Santos, razen če umrem

neymar lionel messi EPA
Napadalec Santosa Neymar je zatrdil, da namerava ostati v brazilskem pristanišču tudi v prihodnji sezoni, čeprav ga povezujejo predvsem s poletno selitvijo v Barcelono.

Brazilski čudežni deček Neymar je dejal, da gotovo še ni odigral zadnje tekme za svoj Santos. Slednji je v nedeljo remiziral proti Corinthiansu na povratni tekmi finala prvenstva Paulista (1:1) in se tako obrisal pod nosom za lovoriko, saj so njihovi rivali prvo tekmo doma dobili (2:1).

Čeprav večina svetovnih medijev Neymarja v prihodnji sezoni vidi na Stari celini, verjetno v dresu Barcelone, pa je brazilski virtuoz po nedeljski tekmi zatrdil, da še ne namerava priti v Evropo.

"Razen če zdaj umrem ... "

"Tu sem srečen. To sem vam že povedal. Razen če sedaj umrem, to ni bila moja zadnja tekma za Santos. Če ljudje govorijo drugače, potem vedo več od mene. Mnogo ljudi govori kar hoče, čeprav ne vedo popolnoma nič. A tako pač je," je Neymar povedal za Globo esporte.

Tudi Neymarjev oče je pretekli teden zatrdil, da bo njegov sin ostal pri Santosu, dokler klub ne bo dovolil odhoda. Podpredsednik Santosa Odílio Rodrigues Filho pa je potrdil, da se je na začetku preteklega tedna s predstavniki Barcelone mudil na sestanku v Madridu, a da prestop še ni zapečaten.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.