Šport > Nogomet
3386 ogledov

Neymarja toži zdravnik, ki je na svet spravil njegovega sina

neymar Epa
Sodišče je že dosodilo v korist tožnika, vendar za zdaj ni jasno, koliko denarja bo dobil.

Brazilski mediji so izbrskali novo sočno podrobnost iz zasebgnega življenja najdražjega nogometaša vseh časov. Najnovejše poglavje Neymarjeve sage izven nogometnih zelenic se nanaša na rojstvo njegovega sina Davija Lucce da Silve Santosa leta 2011, ko je imel Brazilec komaj 19 let.

neymar messi pique Iznašli formulo Šport Barçini igralci so se na vse pretege trudili pomagati Neymarju

Dr. Herbert Kramer je vložil tožbo proti nogometašu in njegovi tedanji partnerici Carol Dantas zaradi neplačanih predporodnih in porodnih storitev. Sodišče je že odločilo v njegovo korist, vendar za zdaj še ni jasno, koliko denarja bo dejansko prejel.

Po poročanju brazilskega UOL-a je Kramer sprva zahteval 50.000 brazilskih realov, kar je približno 12.600 evrov, vendar je ocenjevalec upošteval tudi doprinos dveh drugh profesionalcev, ki sta zdravniku pomagala pri porodu, zaradi česar bi se lahko prvotno zahtevana odškodnina še povečala.

neymar V solzah Šport Saj ni res, pa je! Neymar spet poškodovan

Pravni zastopniki tožene stranke odgovarjajo, da je Dantasova temu istemu zdravniku ob rojstvu drugega otroka plačala le 4000 evrov, kar nakazuje, da naj bi bila njegova zahteva v primeru prvega otroka nesorazmerna z ustaljeno prakso.

Toda Kramer vztraja pri svojem in pojasnjuje, da so v znesek všteti še potni stroški, ki so nastali med potjo od njegove zasebne klinike v Santosu do Sao Paula. Nogometaši predstavniki se na tožbo še niso odzvali.

Neymarjeva letna plača pri PSG-ju znaša 38 milijonov evrov, kar je več kot 700.000 evrov na mesec. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.