Šport > Nogomet
43 ogledov

''Nimam razmerja z Moyesovo hčerko''

wilfried zaha EPA
Nogometaš Manchester Uniteda Wilfried Zaha je zanikal, da je pomanjkanje minutaže posledica njegovega razmerja s hčerko trenerja rdečih vragov Davida Moyesa.

Wilfried Zaha, krilni nogometaš aktualnega angleškega prvaka, je še enkrat zanikal govorice, da naj bi se zapletel v razmerje s hčerko svojega trenerja Davida Moyesa.

Zaha je lani blestel v dresu Crystal Palaca, zdaj pa pod taktirko škotskega stratega greje klop na Old Traffordu, kar je sprožilo govorice, da gre za osebno zamero med trenerjam in 21-letnim nogometašem.

''Nikoli nisem hodil z Moyesovo hčerko oziroma je sploh še nisem spoznal, zato to ni razlog za mojo odsotnost na tekmah. Želim narediti konec vsem lažnim obtožbam. Za Manchester United bom igral, ko bo trener menil, da sem pripravljen,'' je na Twitterju zapisal Zaha.

United je januarja za Zahaja odštel 24,5 milijonov evrov, vendar je angleški reprezentant do konca sezone ostal pri Crystal Palacu. Zaha je v letošnji sezoni zaigral le na dveh pokalnih obračunih, medtem ko na ligaških tekmah še ni dobil priložnosti.

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 12:33 07.december 2013.

    Čuj, nena se sekiraj, stari.Ni lepšega kot pa šefo nabrisat njegov biser!!!!!!Juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!