Šport > Nogomet
18 ogledov

Giggs proti Bayerju pretekel 11 km

manchester united EPA
Legendarni vezist Manchester Uniteda Ryan Giggs je ponovno dokazal, da je v vrhunski fizični formi, saj je na tekmi proti Bayerju in Leverkusna pretekel skoraj 11 kilometrov.

Manchester United se je s petardo proti Bayerju (5:0) katapultiral v osmino finala Lige prvakov.

Ryan Giggs, ki bo v petek, 29. novembra, praznoval 40. rojstni dan, se ni vpisal med strelce, kljub temu pa je velški veteran odigral eno ključnih vlog pri zmagi rdeči vragov. Giggs je na tekmi pretekel 10.916 metrov in zaostal le za dvema soigralcema. ''Ne vem več, kaj bi rekel o Ryanu. Med tekmo me je eden izmed nogometašev Bayerja vprašal, kako lahko še vedno igra pri teh letih. Jaz pri njegovih letih zagotovo ne bom več igral. Njegova mirnost na žogi je izjemna,'' je povedal Rooney in dodal: ''Odigrali smo dobro, dobro branili in prikazali nekaj odličnih protinapadov. Igrali smo močno, hitro in zbrano.''

Angleški napadalec meni, da je bila to ena najboljših tekem v gosteh, medtem ko je šel trener David Moyes še korak dlje in zatrdil, da je bila to najboljša predstava v letošnji sezoni.

Moyes: Izboljšujemo se

''To je verjetno najboljša predstava v sezoni, najboljša igra, odkar sem se pridružil ekipi. To, da smo v gosteh dosegli pet golov, je za nas izjemno. Wayne je odigral zelo dobro. Toliko nogometašev je prikazalo zelo dobro igro. To je tisto, kar sem upal, da se bo v letošnji sezoni večkrat zgodilo. Znaki kažejo, da se izboljšujemo,'' je povedal škotski strateg. Svoje mnenje je po tekmi v nekaj besed strnil tudi Giggs. ''Ubili smo jih s protinapadi,'' je dejal Valižan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.