Šport > Nogomet
12273 ogledov

Nogometaš spi na ulici in nima za hrano: "Ne vem, kaj se je zgodilo"

Maximiliano Fornari Onlarissa.gr
Argentinski nogometaš je obtičal v Grčiji, kamor je pripotoval na povabilo tamkajšnjega drugoligaša.

Argentinski nogometaš Maximiliano Fornari (26) se trenutno nahaja v Larisi, glavnem mestu grške pokrajine Tesalije, kamor naj bi po lastnih besedah pripotoval na povabilo drugoligaša Apollóna, s katerim bi moral podpisati pogodbo, a se to ni zgodilo.

Fornari je lani kazal prepričljive predstave v dresu argentinskega drugoligaša Atlético Güemesa, s svojo igro na zelenici pa naj bi vzbudil zanimanje omenjenega grškega kluba. Ta naj bi ga povabil na pogovore in preizkus, a je pri tem očitno prišlo do komunikacijskega šuma.

Nogometaš je bil prepričan, da ga v Grčiji čaka profesionalna pogodba, medtem ko v klubu to zanikajo. Ker Fornari nima denarja, da bi se vrnil v domovino, trenutno spi na klopi v parku mestnega sredšča Central Plaza. "Vse se je zakompliciralo. Ne vem, kaj se je zgodilo. Predstavniki kluba, ki so me kontaktirali, so me pustili na cedilu. Zapustil sem svoj klub, ker sem prejelel njihovo formalno ponudbo, vendar pogodbe nisem mogel podpisati," je za Dejuin.com.ar zatrdil 26-letnik.

V klubu so njegove navedbe demantirali in sporočili, da so mu med pogajanji zagotovili tudi ustrezno prenočišče. "Z nogometašem se nismo pogovarjali o prestopu k Apollonu, prav tako ga nismo pustili spati na ulici. K nam je prispel brez najave in z namenom, da bi se dogovoril za prestop. V času naših pogovorov je bil nastanjen v hotelski sobi, ki jo je plačal naš klub. Ker dogovora nismo sklenili, ima nogometaš proste roke za prestop kamorkoli drugam. Laž ima kratke noge," je sporočil klub.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice