Šport > Nogomet
2083 ogledov

Nogometaš tožil nad glavobolom, nato umrl

Yannick Nonnweiler twitter
Vzroka za smrt ne poznajo.

Štiriindvajsetletni Yannick Nonnweiler, član nemškega nižjeligaša SF Köllerbacha 1931, je v torek umrl v bolnišnici v Homburgu, mestu v bližini Kaiserslauterna. Nekdanji nemši reprezentant v mlajših selekcijah je sicer tožil zaradi hudega glavobola, a vzrok smrti še ni znan.

"Šokirani smo nad novico, da je nenadoma preminil naš nekdanji nogometaš pri 24 letih. V mislih smo z njegovo soprogo, družino in prijatelji," so zapisali pri klubu Kaiserslautern.

Nonnweilwr je v svoji kratki karieri sicer zamenjal kar precej klubov, igral je za FC Nürnberg, Karlsruher SC, VfB Stuttgart, FC Saarbrücken, Schwalbach, Titus Petingen in Röchling. Pri Stuttgartu je v mlajših selekcijah na primer igral skupaj z reprezentantom Timom Wernerjem, v tem času je bil tudi član nemške izbrane vrste do 18 let.

Zaradi igralčeve smrti so pri Köllerbachu odpovedali naslednji dve tekmi, ki bi jih morali odigrati v sredo in soboto.

Komentarjev 1
  • stangiulia42 15:25 16.avgust 2019.

    Web: https://creditsecours24h.com Nudimo posojilo zaposlenim, nezaposlenim, upokojencem in študentom. Ugodne obrestne mere in odplačevanje po meri ter dogovoru. Kontaktirajte : borut.martin@gmail.com / WhatsApp: +33758119861

Sorodne novice