Šport > Nogomet
844 ogledov

Nogometaša oropali in zabodli

Andre Wisdom Profimedia
Obisk pri sorodniku se je slabo končal.

Sedemindvajsetletni Andre Wisdom, član angleškega drugoligaša Derby Countyja, je po sobotnem napadu, ko so ga oropali in zabodli, končal v bolnišnici.

Nogometaš, ki je v letih 2012 -2017 zbral 14 nastopov za Liverpool, ob tem pa bil posojen Derbyju, West Bromwich Albionu, Norwichu in Red Bull Salzburgu, je napad doživel v Toxtethu. "Bil je zaboden in je v bolnišnici. Je v stabilnem stanju, moj drugi brat je pri njem. To je noro, ne morem verjeti," je novico potrdila njegova sestra.

"Andre Wisdom je bil žrtev neizzvanega napada in ropa. Utrpel je poškodbe zaradi katerih je moral v bolnišnico," pa so sporočili pri nogometaševem klubu. Napad se je zgodil le nekaj ur po zmagi Derbyja, ki se še bori za napredovanje v Premier League, ovni so bili z 2:1 boljši od Readinga, zmagoviti zadetek je zabil legendarni Wayne Rooney, za mnoge pa je bil igralec tekme prav Wisdom.

"To je grozna novica. Tako dobro se je moral počutiti po predstavi svoje ekipe. Da nato doživiš nekaj takšnega, je tragično. Nemogoče si je zamisliti, kaj preživlja njegova družina. Vsi navijači mu želijo hitro okrevanje, upamo, da se bo kmalu vrnil na zelenico," so dejali podporniki kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice