Šport > Nogomet
35 ogledov

Nogometaši Olimpije barvali pirhe za pomoč otrokom

Zarifović Olimpija Ljubljana pirhi jajca velika noč
1/7
SPS/nkolimpija.si
Pri akciji Velikonočna sreča 2013 so v Celici na Metelkovi sodelovali tudi nogometaši ljubljanske Olimpije. Gre že za enajsto tradicionalno dobrodelno akcijo v organizaciji Rotaract kluba Ljubljana.

V četrtek popoldne so trije nogometaši ljubljanske Olimpije sodelovali pri akciji Velikonočna sreča 2013. Na Metelkovo sta prišla branilca Antonio Mlinar Delamea in Aris Zarifović ter napadalec Dejan Djermanović. Zmaji so skupaj z drugimi udeleženci v Mladinskem hotelu Celica barvali in okraševali velikonočne pirhe.

S slednjimi bodo člani Rotaract Kluba Ljubljana zbirali prostovoljne prispevke za stanovanjsko skupino Črnuška gmajna, v kateri živijo mladi, ki imajo doma neurejene življenske razmere. Vsi, ki bodo sodelovali v akciji s prostovoljnim prispevkom, bodo prejeli vstopnice za tekmo 26. kola Prve lige Telekom Slovenije med Olimpijo in Luko Koper, ki je na Stožicah na sporedu v soboto ob 20. uri.

Zarifović Olimpija Ljubljana pirhi jajca velika noč | Avtor: SPS/nkolimpija.si SPS/nkolimpija.si
Razdeljevanje pirhov je ob petkovem terminu (dopoldne na tržnici, popoldne v Maxiju) predvideno tudi za sobotno dopoldne, od 10. ure dalje bosta aktivni obe prizorišči - tako ljubljanska tržnica, kot Maxi. Tam lahko s prostovoljnim prispevkom tako dobite vstopnico za sobotni obračun. Lahko torej nekaj storite za pomoči potrebne otroke in mladostnike, ob tem pa dobite priložnost, da pokažete podporo obetavni mladi ljubljanski ekipi v zanimivem obračunu proti edinemu obalnemu prvoligašu.

Ljubljansko moštvo je dobro štartalo v spomladanski del prvenstva, po remiju na zaostalem srečanju z Mariborom (1:1) so gladko premagali Celje doma (3:1) in Muro v Fazaneriji (4:0). Zmaji na drugem mestu za vodilnimi Mariborčani - s katerimi so konec februarja oz. v začetku marca v četrtfinalu Pokala Hervis po enkrat zmagali in izgubili ter s skupnim izidom 3:2 v korist Štajercev izpadli iz tekmovanja - zaostajajo za devet točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.