Šport > Nogomet
40 ogledov

Nogometašu grozijo s smrtjo

jamec mcclean EPA
Angleška policija preiskuje nov incident na socialnem omrežju Twitter. Jezni navijači naj bi nogometašu Sunderlanda Jamesu McCleanu grozili s smrtjo, ker na tekmi proti Evertonu na dresu ni nosil makovega cveta - simbol spomina na padle v prvi svetovni vojni.

steven pienaar | Avtor: EPA EPA
Angleška policija je začela preiskavo primera Jamesa McCleana, nogometaša Sunderlanda, ki je na socilanem omrežju Twitter postal žrtev smrtnih groženj. Triindvajsetlenik na tekmi proti Evertonu ni nosil makovega cveta, ki ga pripadniki držav skupnosti narodov nosijo v spomin padlim v prvi svetovni vojni.

Grožnje nogometašu so se pojavile na Twitterju, ki ga McClean sicer ne uporablja več. ''Policija je pričela preiskavo o grožnjah na socialnem omrežju Twitter. Policisti se pogovarjajo z nogometnim klubom Sunderland,'' so zapisali v izjavi. Oglasil se je tudi trener črnih mačk Martin O'Neill. ''James se bo moral soočiti s tem. To je bila njegova svobodna izbira. James je preživel veliko in smrtne grožnje nikakor ne pomagajo,'' je povedal trener Sunderlanda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.