Šport > Nogomet
1107 ogledov

Nogometni superzvezdnik zavrnil milijone, nič od selitve v Savdsko Arabijo

Paul Pogba Profimedia
Paul Pogba je zavrnil milijone iz Savdske Arabije.

Francoski nogometaš Paul Pogba ne želi sprejeti donosne, večmilijonske ponudbe iz Savdske Arabije, ampak 30-letnik svojo prihodnost vidi še naprej le v Juventusu, so zapisali pri športnem dnevniku L'Equipe. Pogbajeva zadnja sezona je minila v znamenju poškodb, zaradi katerih je izpustil vse klubske izzive, pa tudi svetovno prvenstvo v Katarju.

Pogba je v svoji karieri igral le za dve ekipi, Juventus in Manchester United, s tem da je bil prvič v torinskem klubu od leta 2012 do 2016, drugič pa se je k stari dami vrnil lani.  Kot poroča L'Equipe, je Pogba poln motivacije za čim boljše dosežke z italijanskim velikanom Juventusom, a tudi za vrnitev v francosko reprezentanco.

Njegov cilj je, da v dresu les bleus naslednje leto zaigra na evropskem prvenstvu, potem ko je moral SP 2022 v Katarju izpustiti zaradi operacije kolena. Pogba je v svoji karieri za Francijo, s katero je na munidalu leta 2018 osvojil tudi naslov prvaka, odigral 91 tekem in dosegel 11 golov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice