Šport > Nogomet
32 ogledov

Nov udarec za Alexa Fergusona

Nemanja Vidić Reuters
Manchester United je po izpadu iz Lige prvakov ostal še brez odličnega srbskega branilca Nemanje Vidića, ki si je na tekmi proti Baslu poškodoval koleno, zanj pa je sezona že končana.

Angleško moštvo Manchester United, veliki osmoljenec prvega dela nogometne Lige prvakov, je do konca sezone ostalo še brez kapetana Nemanje Vidića. Nekdanji srbski reprezentant si je namreč na tekmi proti švicarskemu Baslu, ki je v zadnjem, šestem krogu predtekmovalne skupine C doma z 2:1 premagal rdeče vrage, poškodoval koleno.

Vidića so z zelenice morali odnesti na nosilih. Nogometni strateg finalista Lige prvakov v minuli sezoni Alex Ferguson je potrdil slabo novico in dejal, da branilca čaka operacija in da je Vidićeva sezona že končana.

Ferguson, ki ima še skrb več, kako na vrhu angleškega prvenstva uloviti mestnega tekmeca Manchester City, je ob tem dejal: "Pričakovali smo slabo novico. Kdaj bo Vidić operiran, še ni znano, vendar pa to še ne bo tako kmalu, saj je oteklina za zdaj še prevelika."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.