Šport > Nogomet
33 ogledov

Novaković bi bil tudi rezervist

Milivoje Novaković Saša Despot
Milivoje Novaković očitno še ni napravil križa čez reprezentanco. Odločitev o igranju v njej bo po dogovoru s klubskim trenerjem in Slavišo Stojanovićem padla decembra. Veseli pa (ga) spodbudno zdravstveno stanje.

"Decembra se bom pogovoril s trenerjem Stalejem Solbakknom in novim selektorjem. Ta mi je nakazal, da name računa. Med drugim si lahko predstavljam, da bi bil v pripravljenosti in vstopal tudi s klopi kot podpora mlajšim. Ampak bomo videli. Vse je odvisno od tega, kaj mi bo svetoval trener in vodstvo Kölna," je za Kölner Express dejal Milivoje Novaković, navdušen nad zdravniškimi izvidi iz Münchna, ki pravijo, da operacija ne bo potrebna. Stegenska mišica, izvor njegovih težav, naj bi bila tako le vneta.

"Zdaj moram deset dni povsem mirovati. Verjetno pa bom v roku dveh tednov znova začel s treningi. Nisem še povsem obupal nad igranjem v jesenskem delu sezone," je dodal Ljubljančan, ki se prihodnji teden vrača v München na nove preglede, trenutno pa opravlja magnetno terapijo in masaže.

Selektor Slaviša Stojanović je sicer napovedal tako sestanek z njim kot tudi z Robertom Korenom in Aleksandrom Radosavljevićem.

Komentarjev 2
  • pesjan 18:49 10.november 2011.

    točno tako .saj v kOLnu zdaj in če bo nadaljeval nebo ničččččč...

  • Zlatko Nemec 16:45 10.november 2011.

    tako kot je kek zapravil svojo kariero zaradi novakoviča, korena in še kerih, bo isto naredil tudi naš novi selektor. pa daj nova še 11 metrovke ne zadeneš, kaj naj še s tabo delamo, ko teh par ni igralo smo ...prikaži več namazali srbe. slaviša, nova in ostali, kaj še ne dojemate, kaj je ....tile klump igralci, spokajte že enkrat, mladi želijo zadeti, kar vi ne zmorete več, ker niste sposobni