Šport > Nogomet
2961 ogledov

Kar je Messi storil hlipajočemu novinarju, odmeva širom sveta

Print Screen
Argentinski nogometni zvezdnik se je znašel v nenavadnem položaju, njegova reakcija pa je postala hit na spletu.

Napadalec PSG-ja Lionel Messi je navdušil uporabnike družbenih omrežij, ko je med intervjujem s preprosto gesto uspel pomiriti zelo čustvenega argentinskega novinarja Pabla Giralta.

Temu je pogovor z morda največjim nogometašem vseh časov pomenil uresničitev življenjskih sanj, zato je imel že na samem začetku težave z obvladovanjem svojih čustev.

V nekem trenutku so ga celo premagale solze, kar je Messija spravilo v rahlo nelagoden položaj. 

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Celo življenje sem sanjal o tem, vendar si nikoli nisem mislil, da bom imel takšno srečo, da bom lahko s teboj delil svojo zgodbo, svojo ljubezen. Hvaležen sem ti iz dna srca," je s tresočim glasom dejal novinar.

Messiju je ob tem postalo precej nerodno, saj ni vedel, kako naj reagira. Najprej je poskušal zadrego odpraviti s smehom, nato se je naslonil na sedežno garnituro in počakal trenutek, da novinar pride k sebi.

Še preden je novinar uspel zbrati misli, se je Messi nagnil naprej in ga z dotikom roke pomiril.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Hvala. Vesel sem, da se lahko na takšen način dotaknem ljudi. Imam veliko podpore v Argentini in širom sveta. Veliko ljudi me občuduje kot osebo in kot nogometaša. Hvaležen sem za naklonjenost, ki mi jo izkazujejo," je med intervjujem povedal Messi.

 | Avtor: Print Screen Print Screen
Z empatično reakcijo je 35-letni Argentinec, ki se pripravlja na začetek SP v Katarju, kjer bo poskušal z naslovom svetovnega prvaka kronati fenomenalno nogometno kariero, požel številne pohvale.

"Če bi bil jaz na novinarjevem mestu, bi eno uro objemal Messijevo levo nogo in hlipal kot otrok," je zapisal nek spletni uporabnik. "Orosile so se mi oči," je dodal drugi. "Messiju je bilo tako nerodno. Bil je nervozen, ni vedel, kaj narediti, zato se je samo nasmihal. Posnetek je tako iskren, da sem še sam postal čustven," je zapisal tretji. "Messi še vedno misli, da je preprost fant, ki samo igra nogomet, toda v naših očeh je veliko več. Največji vseh časov," je pristavil četrti.

Kasneje se je na spletu oglasil še novinar. "Hvaležen sem, ker se mi je uresničila ena največjih želja. Hvala, Leo, za tvojo toplino in preprostost. Velik si. Hvala tudi vsem, ki me spremljate na tem potovanju. Leo, rad te imam," je zapisal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice