Šport > Nogomet
1848 ogledov

NZS brez komentarja glede Keka

MATJAŽ KEK Saša Despot
Nogometna zveza Slovenije se še ni oglasila glede morebitne selitve selektorja.

V četrtek dopoldne se je na Hrvaškem razširila vest, da je Matjaž Kek glavna tarča zagrebškega Dinama pri izbiri novega trenerja. Spomnimo: serijski hrvaški prvaki so se pred dnevi poslovili od Igorja Jovičevića in začasno na mesto šefa stroke imenovali Zorana Mamića.

Kek, ki je pri naših južnih sosedih opravil izjemno delo pri Rijeki in mešal štrene prav dominantnemu Dinamu, je trenutno seveda na klopi reprezentance Slovenije. Z njo se ni uspel prebiti na evropsko prvenstvo in bo skušal v naslednjem ciklusu ekipo spet popeljati na veliko tekmovanje. Če bo seveda ostal na klopi izbrane vrste ...

Matjaž Kek Kaj pa Slovenija? Šport Senzacija s Hrvaške: Kek v pogovorih z Dinamom!

Matjaž Kek ima pogodbo z Nogometno zvezo Slovenije sklenjeno do leta 2022.

V finančnem smislu bi lahko Dinamo Štajercu ponudil precej več kot kot Nogometna zveza Slovenije (NZS) in poraja se vprašanje, ali bo Kek res zamenjal delovno mesto.

Hrvaški mediji, med njima Jutarnji list in Sportske novosti, zatrjujejo, da pogovori med Zagrebčani in Kekom že potekajo in da je selitev povsem realna opcija.

Maksimir | Avtor: Profimedia Profimedia

Igor Jovičević Pretres v Zagrebu! Šport Slovenec odnesel trenerja zagrebškega Dinama

Pri NZS zaenkrat vesti še niso komentirali. V podobnih primerih trenutni delodajalci ponavadi kategorično zanikajo možnost selitve, toda pri slovenski krovni nogometni organizaciji tega še niso storili, kar govoricam daje kredibilnost.

V primeru Kekovega odhoda bi bila NZS prisiljena iskati novega selektorja, ki bi Slovenijo popeljal v naslednje izzive v Ligi narodov in kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2022.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice