Šport > Nogomet
7996 ogledov

Srbski predsednik: "To so pedofili in posiljevalci!"

Navijači Dinama Facebook
Srbski predsednik ni izbiral besed, ko je spregovoril o zagrebških huliganih.

Srbski predsednik Aleksandar Vučić je odreagiral na nedavni transparent navijačev zagrebškega Dinama, ki so se "izkazali" z napisom, ki je zgrozil ljudi po celem svetu.

Skupina huliganov je namreč pripravila transparent, na katerem je bilo zapisano: "Je***i bomo srbske žene in otroke." Črka "u" v transparentu pa je bila celo spremenjena v "ustaški u".

"Oni niso žalili zgolj ženske, temveč tudi otroke. Ti ljudje bi morali na zdravljenje, saj so pedofili. Posiljevalci pa so tako ali tako v isti kategoriji s pedofili, Kar želijo početi z ženami in otroci, pove več o njih, kot o nas Srbih, ali naših ženah in otrocih. Prepričan sem, da ni takšna večina hrvaškega naroda, temveč gre zgolj za skupino, ki zaradi svojega sovraštva ne ve, kaj bi počela," je sramoto zagrebških navijačev pokomentiral Vučić.

Aleksandar Vučić podpredsednik srbske vlade | Avtor: EPA EPA

Zagrebška policija je sicer že aretirala četverico oseb, ki naj bi bila odgovorna za škandalozni transparent. Policija naj bi bila o incidentu obveščena takoj, saj so prebivalci Zagreba prijavili huligane zaradi motnje javnega reda in miru, saj naj bi prižgali številne bakle, ter skandirali besede: "Ubij, ubij..."

Ko je zagrebška policija prispela na kraj dogodka, o povzročiteljih ni bilo več ne duha, ne sluha, a je z naknadno preiskavo po objavi fotografije uspela indentificirati ter aretirati štiri osebe.

 

Komentarjev 9
  • erikkk 04:30 16.junij 2020.

    ahjej kako grde besede. Svetu se ne piše nič dobrega... ena močna jederska bi vse pošlihtala

  • erikkk 04:25 16.junij 2020.

    ponavadi je tko... kdor meče obtožbe na druge je sam tak ... tega je bilo na pretek videt v balkanskem kaosu

  • fasader56 21:52 15.junij 2020.

    Gnoj je gnoj in gnoj bo ostal.........

Sorodne novice