Šport > Nogomet
4440 ogledov

Oblak sprejel ključno odločitev

Jan Oblak Epa
Slovenski reprezentančni vratar je pojasnil svoje načrte za prihodnost.

Slovenski nogometni reprezentant Jan Oblak in vratar madridskega Atlética je v intervjuju za revijo FourFourTwo dejal, da se je odločil, da bo ostal v Atléticu, ker je to najboljši način za osvajanje lovorik. Dodal je, da je v prihodnosti vse mogoče, ne izključuje pa niti odhoda na Otok.

Jair Costa Video Šport Oblakov zvezdniški soigralec nad brata s kruto potegavščino

"Poleti sem se odločil, da raje ostanem. Z nobenim klubom nisem bil v stiku, moj agent in ljudje iz Atlética počnejo te stvari. Odločil sem se, da ostanem, ker sem tukaj videl dober projekt in ker mislim, da je to najboljši način za osvajanje lovorik," je pojasnil Oblak.

Je pa slovenski reprezentant poudaril, da je v prihodnosti vse mogoče. "V nogometu se stvari spreminjajo iz dneva v dan. Nemogoče je trditi, da boš nekje ostal veliko let, ker tega ne veš. Januar je tukaj, junij je tam. Stvari se lahko zelo hitro spremenijo," je bil za revijo FourFourTwo jasen 26-letni vratar.

Vinicius Junior Slavil gol tekmeca Šport Real z videom nad sodnika, ki ni dosodil enajstmetrovke

V preteklosti se je veliko govorilo o možnem Oblakovem odhodu iz Atlética in prestopu v enega izmed angleških velikanov, zato se v tem pogovoru tej temi ni mogel izogniti. "Premier League je zanimiva. Je atraktivna in mogoče bi enkrat želel biti del te lige. Vidim se tam, a ne vem, kdaj, mogoče prihodnje leto, čez dve, pet ali deset let," je o igranju na Otoku dejal Škofjeločan, ki torej do nadaljnjega ostaja v španski prestolnici.

Komentarjev 2
  • Avatar olor
    olor 22:37 09.januar 2019.

    "Je pa slovenski reprezentant poudaril,..." kdaj je pa nazadnje igral za naše barve?