Šport > Nogomet
44 ogledov

Odvetnik: Barça me je želela podkupiti

Rosell Neymar Barcelona podpis pogodbe pogodba prihod predstavitev EPA
Roberto Moreno, odvetnik podjetja DIS, ki naj bi prejelo del odškodnine za prestop Brazilca Neymarja, je razkril, da mu je Barcelona za molk ponudila štiri milijone evrov.

Roberto Moreno je v intervjuju za špansko La Xarxo poskrbel za odmevno izjavo, ko je Barcelono obtožil poskusa podkupovanja. Odvetnik podjetja DIS trdi, da so mu Katalonci za molk ponudili štiri milijone evrov.

''Barça mi je ponudila štiri milijone, če ostanem tiho in proti njej ne vložim tožbe. Ponudba je prišla prek Andréja Curyja,'' je povedal Moreno in potrdil navedbe španskega spletnega portala AS.com. ''DIS je vložil tožbo proti Barceloni, Neymarju, Santosu in Wagnerju Ribeiru, stvar pa bomo reševali na španskih sodiščih,'' je dodal Moreno in izrazil dvom v nedolžnost nekdanjega predsednika Sandra Rosella, ki je kmalu po objavi afere z Neymarjevo pogodbo odstopil s položaja.

''Če Sandro Rosell ni naredil ničesar narobe, zakaj je potem odstopil? To je zelo čudno. Zahtevamo 40 odstotkov Neymarjevega postopka. Čutimo se prevarane s strani Neymarja in njegovega očeta. Bili smo ogoljufani. Pomagali smo njemu in njegovi družini. Ponudba Reala je bila večja od Barçine. DIS ni bil obveščen o pogajanjih z Barço ali Madridom - vse se je dogajalo za našim hrbtom,'' je še povedal Moreno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.