Šport > Nogomet
145 ogledov

Okuženih 10 igralcev, danes klub vseeno ima tekmo

Aston Villa Epa
Angleški prvoligaški klub v velikih težavah.

Pri Aston Villi imajo velike težave zaradi okužb s koronavirusom. Včeraj je klub iz Birminghama zaprl svoj trening center, a je število obolelih danes še poskočilo. Celotna prva ekipa je tako morala v izolacijo, kar deset njenih članov ima koronavirus.

Kljub vsemu morajo Birminghamčani danes stopiti na zelenico, v 3. krogu FA pokala bodo zaigrali proti Liverpoolu. Po navodilih angleške nogometne zveze mora namreč vsak klub, ki ima na voljo vsaj 14 igralcev iz svojega pogona, odigrati dvoboj. S tem se želijo izogniti prestavitvam tekem v že tako zelo natrpanem urniku.

Tako bo Aston Villa na teren poslala moštvo sestavljeno predvsem iz članov selekcij do 23 in 18 let, na čudež proti močnemu Liverpoolu pa ne gre upati. Villa sicer v tej sezoni igra dobro, trenutno se z dvema tekmama manj od večine tekmecev nahaja na osmem mestu ligaške razpredelnice. Že čez pet dni jo čaka ligaški obračun s Tottenhamom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice