Šport > Nogomet
2396 ogledov

"On bo meni govoril, medtem ko Rooney seksa z babico?"

wayne rooney Epa
Kontroverzni angleški nogometaš je slovitega Sira Alexa Fergusona opomnil na številne spodrsljaje njegovih varovancev.

Nekdanji nogometni zvezdnik Paul Gasciogne, ki ima že vrsto let resne težave z alkoholom, zaradi česar se je v preteklosti večkrat znašel v navzkrižju z zakonom, je odločno zavrnil trditev nekdanjega stratega rdečih vragov Sira Alexa Fergusona, da bi bilo njegovo življenje  drugačno, če bi se leta 1988 pridružil Manchester Unitedu.

Ferguson, znan kot največji nogometni trener vseh časov, je namreč prepričan, da bi danes 52-letnega vezista lahko odvrnil od alkohola in ga usmeril na pravo pot.

Gascoigne je bil alkoholik že pri 33 letih, ko je še igral v Premier League.

Paul Gascoigne | Avtor: EPA EPA

Gascoigne se je leta 1988 s Fergusonom dogovoril za prestop v Manchester, vendar si je nato premislil in podpisal za Tottenham, potem ko je londonski klub obljubil, da bo njegovim staršem kupil hišo v vrednosti več kot 130.000 evrov.

 | Avtor: Epa Epa
Fergusona je to tako razjezilo, da je nogometaša označil za "neumnega fantka". Menil je namreč, da bi Gascigona lahko rešil pred dolgotrajno odvisnostjo, čemu pa nogometaš nasprotuje.

Prepričan je, da legendarni Škot ne bi mogel vplivati na njegove življenjske odločitve, trditev pa je podkrepil s primeri incidentov, ki so jih povzročili nekdanji Fergusonovi varovanci.

"Rio Ferdinand je bežal pred dopinško kontrolo. Eric Cantona je z brco v vrat napadel navijača na tribuni. Wayne Rooney je seksal z babico, Ryan Giggs pa z ženo svojega brata. Človek božji," je dejal legendarni Gazza.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice