Šport > Nogomet
14 ogledov

Pečnik pred podpisom s Sheffield Wednesday

Nejc Pečnik Saša Despot
Nogometaš Nejc Pečnik je pred podpisom pogodbe s Sheffield Wednesday, kamor se bo preselil iz Portugalske. Angleški klub ima v nalsednji sezoni očitno visoka pričakovanja, saj je slovenski reprezentant že njihova sedma okrepitev.

Slovenski nogometni reprezentant Nejc Pečnik se iz portugalskega Nacionala seli na Otok. Kot poroča Sky Sports, se je 26-letni Korošec po nekajdnevni preizkušnji dogovoril o podrobnostih s predstavniki angleškega drugoligaša Sheffield Wednesday, enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja naj bi podpisal v naslednjih dneh.

Pečnik je svojo kariero začel v domačem Dravogradu, leta 2003 se je preselil v Celje, od koder je odšel na Portugalsko (nekaj časa je kot posojen igralec preživel tudi pri praški Slaviji in ruski ekipi Krila Sovjetov). Za reprezentanco je odigral 15 tekem, v katerih je dosegel dva gola. Sheffield Wednesday, trikratni angleški prvak, se je letos s tretjega vrnil v drugi kakovostni razred angleškega nogometa, Pečnik pa je že sedmi nogometaš, ki naj bi pred novo sezono okrepil njihove vrste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.