Šport > Nogomet
1001 ogledov

Pep brez milosti, kaznoval je dva zvezdnika

Jack Grealish Epa
Zaradi ponočevanja nista bila uvrščena v kader.

Na zadnji tekmi Manchester Cityja proti Newcastlu sta brez nastopa ostala zvezdnika Jack Grealish in Phil Foden, gre za nogometaša, ki imata po ocenah skupno vrednost okoli 200 milijonov evrov. "Ne nisem rotiral moštva. Nastopili so igralci, ki so si to zaslužili, drugi si niso," je na vprašanje o odsotnosti dvojca dejal Pep Guardiola.

Grealish in Foden sta se v nemilosti znašla zaradi nočnega izhoda. Po zmagi nad Leedsom s 7:0 sta bila nogometaša fotografirana v enem izmed nočnih lokalov. 

Po poročanju Telegrapha je Guardiola znorel ob objavi fotografije, njegova jeza pa je še narastla, ko sta oba v 'nekoliko slabšem stanju' prišla na prvi trening. "V tem obdobju okoli božiča (Angleži v tem času tradicionalno odigrajo precej tekem; op.p.) moramo paziti na vedenje igralcev na in tudi zunaj zelenic. Če se nogometaši ne obnašajo prav, ne bodo igrali. Vem, da je težko ob koncu leta, ampak tako mora biti," je dejal Guardiola. 

Enaindvajsetletni Foden, njegovo vrednost ocenjujejo na 80 milijonov evrov, je v tej sezoni zbral 18 nastopov in ob tem po šest zadetkov in podaj. Grealish, ki je pred sezono v City presopil iz Aston Ville za 117,5 milijona evrov, ima tri gole in tri asistence. Tudi brez njiju je City Newcastle premagal s 4:0 ter se utrdil na prvem mestu lestvice. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice