Šport > Nogomet
32 ogledov

Pepe proti Atléticu niti med rezervami

benzema ronaldo pepe modrić EPA
Pepe, branilec kraljevega Reala iz Madrida, je po pričakovanjih ostal brez nastopa v finalu španskega pokala na Santiagu Bernabéu. Portugalec še vedno prestaja ''kazen'' trenerja Joséja Mourinha, ker se je javno postavil v bran Ikerju Casillasu. Trener Reala za tekmo proti Atléticu Pepeja ni uvrstil niti na klop.

Real Madrid bo po porazu v finalu španskega pokala, kjer jih je v podaljšku ugnal Atlético Madrid (2:1) sezono končal z eno samo lovoriko, in sicer so galaktiki na začetku leta v finalu superpokala premagali Barcelono.

Beli balet je tekmo na Santiagu Bernabéu končal brez Cristiana Ronalda, ki je dobil rdeči karton, in Joséja Mourinha, ki si je prislužil izključitev. Portugalski strateg, ki je sezono označil za najslabšo v svoji karieri, tudi tokrat v ekipo ni imenoval rojaka Pepeja, ki ne igra vse od trenutka, ko je izrazil podporo Ikerju Casillasu. Čeprav zaradi poškodbe ni mogel zaigrati Raphaël Varane, je Mou priložnost raje namenil Raulu Albiolu, medtem ko je na klopi sedel 34-letni Ricardo Carvalho.

Začetna enajsterica Reala je bila po poškodbi Varaneja uganka, vendar je Mourinho hitro dal vedeti, da Pepe ne bo dobil priložnosti. Trener Reala je svoje besede podprl v petek, ko Pepeja ni uvrstil niti na klop.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.