Šport > Nogomet
32 ogledov

Pepe razčistil ozračje: Ronaldo ostaja!

cristiano ronaldo Reuters
Urednik portugalskega časopisa Record Joao Rui Rodríguez je zatrdil, da je Real Madrid že postavil časovni okvir za odhod Cristiana Ronalda. Prihodnost Portugalca je še naprej predmet špekulacij, najverjetnejša pa se zdi vrnitev na Old Trafford. Nogometaš Reala Pepe pa je drugačnega mnenja.

cristiano ronaldo | Avtor: Reuters Reuters
Cristiano Ronaldo in njegova prihodnost v dresu madridskega Reala je že nekaj časa pod vprašajem. Portugalec naj bi bil nezadovoljen s svojim položajem v ekipi, plačo in podporo, ki mu jo oziroma mu je ne izkazujejo v klubu. Portugalski časopis Record trdi, da je Ronaldova vrnitev k Manchester Unitedu le vprašanje časa.

Razloga sta dva. Prvi je ta, da ima Ronaldo na odbobje, ki ga je preživel pri angleškem prvoligašu, lepe spomine, obenem pa ga je klub vedno podpiral. Kot drugi razlog pa navajajo dogovor z rdečimi vragi, da bo imel United ob morebitnem odhodu iz Reala prednost pred drugimi klubi. Kakorkoli že, Joao Rui Rodríguez je prepričan, da bo Ronaldo Santiago Bernabéu zapustil še pred iztekom pogodbe, ki poteče junija 2015.

Pepe: ''Ronaldo bo podaljšal pogodbo''

pepe | Avtor: EPA EPA
Drugačnega mnenja pa je Pepe, Ronaldov rojak in soigralec v dresu galaktikov, ki je prepričan, da bo CR7 ostal v Madridu. ''Cristiano je srečen v Madridu in osredotočen na ekipo. Prepričan sem, da bo podaljšal pogodbo,'' je zatrdil Pepe, ki pa ni tako prepričan o prihodnosti Joséja Mourinha. ''Ne vem, kaj bo storil. Nič ni gotovo. Šef ve, česa si želi v prihodnosti, vendar upam, da ostane, saj ga potrebujemo,'' je dodal Portugalec.

Čeprav so trenja pri Realu vseskozi prisotna, pa Pepe trdi, da so odnosi v ekipi dobri. ''Madrid je kot ena velika družina,'' je povedal 29-letnik in še enkrat opozoril na kvalitete prvega zvezdnika španskih prvakov. ''Za branilca, ki ga pokriva, je Ronaldo nočna mora, ker je tako hiter. Prav tako lahko hitro spreminja tempo, kar je izjemno. Težko ga je dohajati.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.