Šport > Nogomet
14 ogledov

Pérez: "Cristiano bo ostal, klub ga bo plačal"

florentino perez real madrid EPA
Predsednik madridskega Reala Florentino Pérez je navijačem zatrdil, da bo klub plačal karkoli, da bi Cristiano Ronaldo ostal pri Los Blancos.

Florentino Pérez je na sestanku z navijači zatrdil, da bo Real Madrid storil vse, da bi Cristiano Ronaldo ostal v španski prestolnici tudi po letu 2015, ko se mu izteče sedanja pogodba. Prihodnost Portugalca je postala nejasna lanskega septembra, ko je izjavil, da je "nesrečen", še več ugibanj pa je sprožil morebiten odhod Joséja Mourinha iz stadiona Santiago Bernabéu.

"Ostanite mirni, s Cristianom bomo obnovili pogodbo. Klub ga bo plačal," je zatrdil Pérez.
Cristiana so v zadnjih mesecih povezovali predvsem z vrnitvijo h Manchester Unitedu, od koder je "La Machina" leta 2009 tudi prišel v Madrid.

Pérez je nekaj besed namenil tudi aktualnemu dogajanju v sezoni, kjer je Madrid že uvrščen v finale Cope del Rey, kjer bo nasprotnik mestni tekmec Atlético ter v polfinale Lige prvakov, kjer se bo srečal z Borussio Dortmund.

"Real Madrid čaka izjemen mesec dni, obetajo se bitke v Ligi prvakov in v pokalu. Biti predsednik takega kluba je naporno, toda takšno je tudi delo trenerja. Moramo znati živeti s tem. Lahko o tem govorimo med seboj, toda pri tem moramo ostati enotni. Konstruktivna kritika lahko le pomaga," je gradbeni mogotec nekaj besed namenil tudi turbulentnemu odnosu z Mourinhem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.