Šport > Nogomet
23 ogledov

Pester dan za angleške prvoligaše

Allan McGregor Hull City EPA
Hull City je pred povratkom med angleško elito dobil novo okrepitev. Tottenham je s Corinthiansom dogovorjen glede prestopa Paulinha. Arsenal je spet posodil Johana Djourouja, okrepil pa se je s francoskim napadalcem.

Novopečeni angleški prvoligaš Hull City, za katerega igra tudi nekdanji slovenski reprezentant Robert Koren, se je okrepil s škotskim vratarjem Allanom McGregorjem.

Enaintridesetletni nekdanji čuvaj mreže pri Glasgow Rangers je nazadnje igral za turški Beşiktaş, z novimi delodajalci pa je podpisal triletno pogodbo.

Corinthians potrdil prestop Paulinha

Brazilski nogometni prvoligaš Corinthians je v ponedeljek zvečer potrdil, da se bo njegov dosedanji vezist Paulinho za slabih 20 milijonov evrov preselil k Tottenhamu. Angleški nogometni prvoligaš naj bi prestop brazilskega reprezentanta potrdil danes.

Štiriindvajsetletni Paulinho je Corinthiansu pomagal do naslova brazilskega prvaka leta 2011, prav tako pa lani do zmag v pokalu Libertadores in na klubskem svetovnem prvenstvu. Paulinho je dobro igral tudi na letošnjem Pokalu konfederacij, ki ga je dobila Brazilija.

Topničarji ne računajo na Johana

Okrepil pa se je tudi Tottenhamov londonski tekmec Arsenal. Ta je v svoje vrste zvabil mladega francoskega napadalca Yayo Sanoga, ki je bil nazadnje član Auxerra.

Nemški nogometni prvoligaš Hamburger SV je sporočil, da si je do konca sezone od Arsenala izposodil švicarskega reprezentančnega branilca Johana Djourouja. Šestindvajsetletni Djourou je že drugo polovico minule sezone igral v Nemčiji, ko je bil posojen Hannovru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.