Šport > Nogomet
17 ogledov

''Arsenal od lovorike ločijo kilometri''

wenger west bromwich albion arsenal EPA
Nekdanji branilec Arsenala Tony Adams je napadel vodstvo londonskega kluba. Topničarji so zadnjo lovoriko osvojili daljnega leta 2005.

Tony Adams, nekdanji nogometaš Arsenala (1983-2002), je sprožil napad v smeri londonskega kluba, ki ga po njegovem mnenju čaka še dolga pot, če bo želel prekiniti sušo na področju osvajanja lovorik.

Legenda angleškega prvoligaša je zaskrbljen nad stanjem Arsenala, saj topničarji niso konkurenčni največjim evropskim klubom, prav tako pa so slabo pripravljeni na odhod Arsena Wengerja, če se Francoz odloči za predčasno selitev.

''Čas je že, da Arsenal nekaj osvoji, pa naj bo to FA pokal ali ligaški pokal, vendar si po pravici povedano tega ne morem predstavljati,'' je povedal Adams in dodal: ''Še vedno niso dovolj dobri na nekaterih področjih. Od naslova so oddaljeni kilometre.''

tony adams | Avtor: EPA EPA
46-letnik je svojemu nekdanjemu klubu ponudil usluge, zato je bil še bolj šokiran, ko so Londončani pred dobrim tednom za predsednika imenovali 73-letnega Chipsa Keswicka. ''Chips je super fant, vendar ni preveč domiselna izbira. Star je 73 let. Če so si želeli samo figure, bi morali izbrati mene. To bi bila boljša odločitev,'' je povedal Adams.

Wenger, ki je zadnji pokal osvojil pred osmimi leti, bi se lahko ob izteku pogodbe pridružil Paris Saint-Germainu. ''Morali bi razmišljati o novem trenerju. Ivan Gazidis (izvršni direktor, op. a.) je v težkem položaju in potreboval bi pomoč,'' je zaključil Adams.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.