Šport > Nogomet
27 ogledov

Piqué zagovarja Fàbregasa

cesc fabregas gerard pique EPA
Nogometaš Barcelone Gerard Piqué je stopil v bran svojemu klubskemu kolegu Cescu Fàbregasu, ki je bil v zadnjem času deležen številnih kritik. Fàbregas je celo prepričan, da se proti njemu kuje zarota.

Gerard Piqué se je hitro postavil v bran Cescu Fàbregasu, ki se je po treh tekmah španske nogometne lige znašel v nemilosti katalonskih navijačev. ''Po treh tekmah v La Ligi že krožijo govorice, da januarja odhaja na posojo. Nogometni svet je preveč nepotrpežljiv in te želi zatreti ob vsaki najmanjši priložnosti. Meni se zdi vesel in sproščen, zato sem prepričan, da bo imel odlično sezono,'' je o svojem kolegu povedal Piqué.

''Igrati za Barcelono in državno reprezentanco pomeni, da moraš vedno zmagati in dati vse od sebe. Če se to ne zgodi, potem se išče krivca in se nanj vrši pritisk. Trenutno je na udaru kritik Cesc, čez nekaj tednov bo nekdo drug,'' je povedal branilec, ki je nezadovoljen z odzivom navijačev, kadar ne gre vse po načrtih. ''Seveda imaš lahko slabo tekmo ali preživljaš obdobje, ko se ne počutiš najbolje, saj si vendar nogometaš in ne stroj. Ko igraš slabo, postaneš tarča kritik, kar je normalno, saj je to del našega poklica. Težava nastopi takrat, kadar se kritike nanašajo na nekaj drugega, kot na primer zasebno življenje. Lansko leto je bilo v tem pogledu zelo slabo,'' je zaključil nogometaš Barcelone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.