Šport > Nogomet
2 ogledov

Po Di Matteu sledi Mancini?

roberto mancini EPA
Poraz Chelsea na gostovanju pri Juventusu (0:3) je s klopi Londončanov odpihnil Roberta Di Mattea, ki je prvi trener angleške Premier lige, ki se je letos poslovil. Angleški mediji se sprašujejo, ali je naslednji na vrsti Roberto Mancini, ki se z Manchestrom Cityjem že poslavlja od Lige prvakov.

Manchester City tudi z igralcem več v končnici tekme Real Madridu ni uspel zabiti drugi gol za zmago, točka (1:1) pa pomeni, da se angleški prvak že pred izločilnimi boji poslavlja od elitne Lige prvakov.

Trener moštva iz Manchestra Roberto Mancini drugo leto zapored kluba ni uspel pripeljati iz skupinskega dela najelitnejšega evropskega tekmovanja, a ga to po "le" remiju z belim baletom očitno ne skrbi: "Lahko zmoremo več. Upam, da smo našli formo iz lanske sezone. Spremembe v igri v primerjavi izpred tednov so očitne, na bolje seveda," je Mancini dejal pred tekmo z Realom, ko so še imeli teoretične možnosti za napredovanje, po tekmi pa povedal: "Razočaranje je veliko. Kljub temu, da je naša skupina najtežja, so bila pred začetkom pričakovanja o uvrstitvi v nadaljnje tekmovanje realna. Nismo izpadli zaradi remija doma proti Realu, pač pa zaradi napak na prvih treh tekmah."

Mancini se očitno ne boji za svoj stolček, dodatno vzpodbudo pa so mu kljub temu, da je lov za evropskim naslovom za letos končan, dali navijači, ki so v njegovo podporo vzklikali njegovo ime: "Res imamo fantastične navijače. Res je, da smo jih razočarali, a vedo, da potrebujejo podporo v nadaljevanju prvenstva, k obranimo naslov prvaka."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.