Šport > Nogomet
0 ogledov

Po porazu Liverpoola ustrelil prijatelja

liverpool arsenal EPA
Policist iz Južne Afrike, ki je ostal neimenovan, je po porazu Liverpoola proti Arsenalu v 10. kolu angleške Premier lige ustrelil svojega prijatelja.

Iz Južne Afrike poročajo o tragičnem dogodku, ki se je zgodil po končani tekmi 10. kola angleškega prvenstva med Liverpoolom in Arsenalom.

Neimenovani policist, goreč navijač Liverpoola, je zaradi zbadanja na račun njegovega najljubšega kluba ustrelil svojega prijatelja. Topničarji so namreč na stadionu Emirates premagali Redse (2:0), incident pa se je zgodil v mestu Durban nekaj minut pred koncem tekme.

Skupina prijateljev, med katerimi naj bi bilo največ navijačev Manchester Uniteda, se je po zmagi londonskega kluba norčevala iz Liverpoola, kar je tako razjezilo policista, da je posegel po strelnem orožju. Ena izmed prič je razkrila, da je moški izvlekel pištolo in zavpil: ''Manchester United - kdo?'', nato pa prijatelja ustrelil v prsni koš. Nesrečneža, ki je utrpel poškodbo pljuč in jeter, so takoj prepeljali v bolnišnico.

Policista so aretirali zaradi poskusa umora, nato pa so ga zaradi slabega počutja sprejeli v bolnišnico, kjer je pod stalnim nadzorom policije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.