Šport > Nogomet
5764 ogledov

Zvezdnik prejel drugo najvišjo kazen v zgodovini, 'rekord' ostaja Ronaldu

Sadio Mane Profimedia
Pri nemškem velikanu so svojega igralca strogo kaznovali.

Bayern je v ligi prvakov z 0:3 konoil na gostovnju pri Manchester Cityju, a visoki poraz v zadnjih dneh vseeno ni tema številka ena v nemškij športnih medijih. Za to sta po omenjenem dvoboju poskrbela zvezdnika bavarskega velikana Sadio Mane in Leroy Sane, ki sta se sprla že na zelenici, vse skupaj nadaljevala v garderobi, prvi pa je nato drugega udaril v obraz.

Pri Bayernu so se odločili za strogo kazen, Senegalec bo moral odšteti pol milijona evrov. Vodilni možje kluba so sicer razmišljali še o dolgotrajnem suspenzu, pa tudi celo o prekinitvi pogodbe, a je po poročanju Bilda v bran soigralcu stopil kar Sane, ki si ni želel tako drastične kazni.

Polmilijonska vsota je najvišja kazen v nemškem nogometu, a do rekorda je Saneju zmanjkalo še več kot enkrat toliko. Z rekordnim zneskom se lahko sicer 'pohvali' Cristiano Ronaldo. Ta je lani kot član Manchester Uniteda zavrnil vstop v igro proti Tottenhamu, nato pa predčasno zapustil stadion. Njegovo početje ga je stalo okoli 1,1 milijona evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice