Šport > Nogomet
8051 ogledov

To Bayernu ni v čast, med smučanjem je izvedel, da je brez posla

Julian Nagelsmann Epa Julian Nagelsmann.
Bavarski velikan se ni ravno izkazal s svojim početjem.

Že včeraj je odjeknila novica, da so pri Bayernu odpustili najmlajšega trenerja v svoji zgodovini, 35-letni Julian Nagelsmann je tako ostal brez službe. Bavarski velikan uradno informacije sicer še ni potrdil, a je to le še javna skrivnost.

Mladi strokovnjak je najtrofejnejši nemški klub prevzel pred minulo sezono in z njim osvojil naslov prvaka, v tej pa je Bayern popeljal do četrtfinala lige prvakov, kjer pa se bodo Nemci pomerili z zelo močnim Manchester Cityjem. V zadnjem času so Münhenčani popustili v državnem prvenstvu in padli na drugo pozicijo na lestvici, točko za dortmundsko Borussio. V zadnjem krogu Bundeslige jih je premagal Bayer Leverkusen.

Včeraj se je sestalo vodstvo kluba in se odločilo, da odpusti Nagelsmanna. Navijači in mediji so prepričani, da je Bayern vse skupaj naredil na način, ki ni dostojen ugledu kluba. Pri Bildu so tako zapisali: "Nagelsmann ni niti slutil, da bo dobil odpoved, ta ga je povsem šokirala."

Nagelsmann je za novico celo izvedel iz medijev, nahajal se je v Avstriji, kjer je s partnerko reprezentančni odmor izkoristil za smučanje.

"Prekinitev pogodbe je bila opravljena na katastrofalen način in brez popolnoma vsakršnega stila, kar se klubu kot je Bayern ne bi smelo zgoditi. Nagelsmann je za odpoved izvedel iz medijev v četrtek zvečer, bil pa je enako presenečen kot igralci. Po porazu proti Bayerju je odšel na smučanje, kjer si je želel napolniti baterije pred derbijem z Borussio. Medtem ko je smučal, so se vodilni možje kluba za njegovim hrbtom že pogovarjali s Thomasom Tuchelom," so o celotni zmešnjavi zapisali pri Sport1.

Komentarjev 1
  • marialorca 19:05 25.marec 2023.

    **** Nagelsmann je za novico celo izvedel iz medijev, nahajal se je v Avstriji, kjer je s partnerko reprezentančni odmor izkoristil za smučanje. **** Pupa si zasluži pozornost, a razumeti mora, da SE GRE NA MANCTY, DA JE TREBA DELAT. ...prikaži več Zakaj ga je zvlekla na smučanje?

Sorodne novice