Šport > Nogomet
7 ogledov

Po tehničnem porazu zmaga za Muro

Mura Olimpija Maruško Cipot Bešić Saša Despot
Evropska nogometna zveza se je odločila, da zaradi nepravilnosti na tekmi 3. kola kvalifikacij za evropsko ligo kaznuje Arsenal iz Kijeva. Muraši, ki so na tekmi zabeležili visok poraz (3:0), v Ljudski vrt tako odhajajo s tremi goli prednosti.

Mura je obračun na zelenici resda izgubila, a karte so se spet premešale za zeleno mizo. Na obračunu 3. kola kvalifikacij za evropsko ligo so izbranci Ferija Cifra gostovali pri ukrajinskem Arsenalu, kjer so jih domačini premagali s 3:0. Na tekmi je nastopil tudi strelec tretjega gola Eric Matoukou, ki pa zaradi kazni rdečega kartona iz leta 2010 ne bi smel zaigrati. Uefa je zmago s tehničnim porazom domačinov (3:0) pripisala Muri. S tem se je slovenskemu prvoligašu odprla lepa možnost, da nadaljuje svoj evropski pohod.

"Pred nekaj minutami me je poklical športni direktor Celec in mi sporočil to enkratno informacijo," je za sport-tv.si povedal pomočnik Ferija Cifra Damjan Ošlaj in dodal: "Zdaj je torej že jasno, da bomo v povratno tekmo vstopili s povsem drugačnim izhodiščem. Zmaga za zeleno mizo s 3:0 je sicer izjemna, še sploh, ker je bila dosežena v gosteh, toda moramo biti vseeno previdni, kajti Arsenal je v Kijevu dokazal, da nam lahko zabije ravno toliko golov. Verjamem, da se bomo na to ustrezno pripravili in potrdili napredovanje v zaključni del kvalifikacij za Evropsko ligo."

Komentarjev 3
 • bla_blabla 15:52 07.avgust 2012.

  Popolnoma prav imas...da si TI golazen butasta!!! mocvirniki nekih Norvezanov niso mogli premagat in se se zdaj jocete. Muri niste do gleznjev!!!

 • drpinter 14:56 07.avgust 2012.

  Debil zafrustrirani, ljubosumen ker je njegova olim-picka že zdavnaj izpadla !

 • Avatar frnazzi
  frnazzi 14:47 07.avgust 2012.

  Upam, da bo Mura izgubila. Jebeš "zeleno mizo", pomembna je igra, kjer pa je Mura popušila 100 na uro in bi bila čista sramota veseliti se morebitne zmage, glede na to, da je Mura "zaendrek" in da so ji šenkali ...prikaži več tri gole in s tem tri točke. Veselijo se lahko le pristni Slovenceljni, ki so znani po tem, da jim prihaja (=ejakulirajo) ob takih odločitvah. Saj ni vse v harmonki in alkoholu, golazen butasta!!! (Glede na vse minuse, vidim, da imam popolnoma prav)