Šport > Nogomet
23 ogledov

Podolski: "Köln si je zaslužil potop"

köln bayern podolski EPA
Nemški reprezentant in član Kölna Lucas Podolski je po izpadu kozličkov v drugo nemško nogometno ligo dejal, da si je klub to zaslužil, saj preprosto niso pokazali kakovosti, da bi obstali v Bundesligi.

Lucas Podolski verjetno ne bo dolgo obžaloval izpad Kölna v drugo nemško ligo, kar je na stadionu ob porazu z Bayernom izvalo nerede, saj se prihodnjo sezono seli v Arsenal.

Nemški reprezentant, ki je moral skupaj s strelcem zadetka proti Bayernu Milivojem Novakovičem in drugimi soigralci ob divjanju razgrajačev po vnovičnem porazu bežati v slačilnico, meni, da ob osmih tekmah brez zmage, ob tem pa kar šestih porazih, pač ne moreš računati, da boš ostal v eliti. "V zadnjem delu prvenstva smo bili med najslabšimi, dobili smo tako veliko število golov, tako, da bi bilo skoraj nepravično, da se ne bi vrnili v drugo ligo," je bil samokritičen Podolski.

Navijači, ki so že med sezono večkrat na grob način izražali nezadovoljstvo nad predstavami svojih nogometašev, nazadnje so jih celo postrojili pred avtobusom in jih verbalno okrcali, tudi po porazu proti Bayernu niso ostali mirnih živcev. Več o izgredih si lahko preberete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.