Šport > Nogomet
21 ogledov

Podpisal z Unitedom, ostaja drugoligaš

wilfried zaha Reuters
Angleški nogometni velikan Manchester United je v svoje vrste zvabil mladega, nadarjenega krilnega igralca Wilfrieda Zahaja. Dvajsetletni nogometaš bo do konca sezone ostal pri dosedanjem klubu, drugoligašu Crystal Palaceu, kot posojen igralec, nato pa se bo pridružil rdečim vragom.

Angleški nogometni velikan Manchester United se je dogovoril za prestop Wilfrieda Zahaja, nogometaša Crystal Palacea, ki bo do konca sezone branil barve angleškega drugoligaša, julija pa se bo preselil na Old Trafford.

Alex Ferguson | Avtor: EPA EPA
''Presrečen sem, da se bom pridružil Manchester Unitedu in s tem naredil konec špekulacijam. Rad bi se zahvalil lastnikom Palacea, ki so mi omogočili prestop, v naslednjih mesecih pa bom popolnoma osredotočen na Crystal Palace. Tukaj sem preživel več kot deset let. Vedno bom naklonjen temu klubu rad bi jim pomagal, da se vrnejo v premier ligo, še posebej zaradi navijačev, ki so bili vedno dobri do mene,'' je povedal Zaha.

Vse dobro so Zahaju v nadaljevanju kariere zaželeli tudi pri zdaj že nekdanjem klubu. ''Občutek imam, da je to dobra poteza za klub in za igralca. Radi bi se zahvalili Wilfu za vse, kar je storil za nas in mu želimo vse dobro pri Manchester Unitedu,'' je povedal predsednik Steve Parish.

Po poročanju otoških medijev je United za Zahaja odštel 17,5 milijona evrov. "Podpisali smo pogodbo z igralcem, ki ima velik potencial. Menimo, da pri nas dobro razvijamo nogometaše, kar smo že večkrat dokazali. Upamo, da bo Wilfried poleti z veseljem prišel k nam," je povedal trener Uniteda Alex Ferguson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.