Šport > Nogomet
15 ogledov

Ronaldo = 73 mio. € + Nani + de Gea

španski pokal real madrid celta cristiano ronaldo
1/3
Reuters
Angleški mediji še naprej špekulirajo o prihodnosti Cristiana Ronalda. Časnik The Sun piše, da so rdeči vragi pripravljeni Realu Madridu poleg denarne odškodnine ponuditi Nanija in Davida de Geo. Manchester United bi namreč težko zbral vrtoglavo vsoto za odkup Portugalca, ki po nekaterih navedbah znaša približno 150 milijonov evrov.

Angleški The Sun poroča, da Manchestru Unitedu za nakup Cristiana Ronalda ne bo treba odšteti več kot 73 milijonov evrov, saj naj bi denarni primanjkljaj nadomestil z dvema nogometašema rdečih vragov. Poleg omenjene vsote naj bi United ponujal Portugalca Nanija in španskega vratarja Davida de Geo.

Nani je pred leti veljal za neuradnega naslednika Cristiana Ronalda, ko se je leta 2007 iz Sportinga pridružil Unitedu, vendar mu nikoli ni uspelo zapolniti praznine, ki je nastala z odhodom portugalskega nogometnega velemojstra.

Kljub temu je prihodnost Nanija pri Manchestru Unitedu zagotovljena, saj je Alex Ferguson prejšnji konec tedna zatrdil, da 26-letnik nedvomno ostaja. Nani je v letošnji sezoni sicer zaigral le na desetih premierligaških obračunih in prav gotovo bi si Ferguson hitro premislil, če bi od Nanija zavisela prihodnost Ronalda.

Komentarjev 2
  • Tilen Moravec Kokalj 18:48 02.januar 2013.

    de gea 17.5 miljonov + nani 36.5 miljonov + 73mio =127 mio "zahtevajo" 150 miljonov, pa tak in tak ne gre Ronaldo nikamor

  • Jernej Krum 17:08 02.januar 2013.

    Buče