Šport > Nogomet
6081 ogledov

Eden najboljših nogometašev skrbi za ovce, kosi s koso ...

edinson cavani Epa
Izjemni nogometaš, ki je tekom kariere v Serie A ter pri nesramno bogatem PSG-ju zaslužil milijone, se je z družino vrnil na kmetijo.

Francoska Ligue 1 je že dalj časa zaključena zaradi pandemije koronavirusa, medtem ko ga za Pariz ne veže več nič, saj mu bo pogodba čez 20 dni pretekla, tako da se je izjemni napadalec Edinson Cavani odločil, da medtem ko se v večino držav vrača nogomet, sam zapusti francosko prestolnico ter se vrne v idilo kmetije v rodnem Urugvaju.

Medtem ko večina nogometnih zvezdnikov že nadaljuje s prvenstvi, ali pa marljivo trenira, se je izjemni Urugvajec "vrnil v otroštvo", saj je pred svojo nogometno afirmacijo večino življenja preživel z napornim delom na kmetiji. Ta način življenja se je odločil prenesti tudi na svoje otroke, tako da je s seboj vzel celotno družino ter ji pokazal čare dela in svobode na kmetiji.

Enega najbolj smrtonosnih napadalcev na svetu so tako lahko oboževalci preko socialnih omrežij spremljali pri košnji trave, skrbi za živali ter igranju z otroci in predvsem uživanju v življenju, ki nima nič skupnega s čudovito, a še vedno klavstrofobično francosko in svetovno prestolnico. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice