Šport > Nogomet
2211 ogledov

Poslednja fotografija: Nogometaš v postelji z ženo svojega morilca

Daniel Correa Freitas Reševalni pas/Twitter
Nogometaš Sao Paula Daniel Correa Freitas se je pojavil na rojstnem dnevu Allane Brittes ter končal v postelji z njeno mamo. Kmalu so njegovo skoraj obglavljeno truplo z odrezanimi genitalijami našli v grmovju ob cesti.

Pred dobrim tednom je svet pretresla novica o brutalnem umoru brazilskega nogometaša Daniela Corree Freitasa. Nogometaša Sao Paula so našli v grmovju ob cesti skoraj popolnoma obglavljenega, iznakaženega ter z odrezanimi genitalijami.

sveča plamen Grozljivo Šport Nogometašu odrezali genitalije in ga skoraj obglavili

Zdaj pa so se na spletu pojavile fotografije, ki so nastale le nekaj trenutkov pred umorom. Na njih je Correa v postelji ž ženo Edsona Brittesa Juniora, 38-letnega poslovneža, ki je umor že priznal. Trdi, da je nogometaša ubil v "trenutku norosti", ko ga je zalotil, kako poizkuša posiliti njegovo ženo Cristino.

Daniel Correa Freitas Morilec razkriva Šport Zato so mu odrezali genitalije in ga skorajda obglavili

Prav s Cristino je napravil Correa zadnje fotografije v svojem življenju, katere je nogometaš nato tudi delil s svojimi prijatelji preko aplikacije WhatsApp.

"Tukaj lahko spim. Tu je kar je nekaj žensk, ki spijo po celi hiši," je zapisal Correa v enem izmed svojih zadnjih sporočil.

"Jaz sem z mamo deklice, ki praznuje rojstni dan... in tudi oče je tu," se je še pohvalil nogometaš.

Daniel Correa Freitas | Avtor: Epa Epa

Umorjeni nogometaš se je udeležil zabave za 18. rojstni dan Allane, Edsonove in Cristinine hčerke. Zabava se je začela v nočnem klubu ter nadaljevala v hiši Brittesov.

Policija verjame, da so Daniela v hiši družine Brittes pretepli do smrti, njegovo truplo pa so nato z avtom odpeljali ter ga odvrgli v grmovje ob cesti. Obglavljenje, iznakaženje ter rezanje genitalij je bilo izvršeno po smrti. Policija ne more potrditi, ali sta Correa in Cristina resnično imela spolni odnos.

Mačeta Ljubosumje Šport Nogometašu vdrli v sobo in ga razrezali z mačeto
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.