Šport > Nogomet
17045 ogledov

Poteza, ki je vzbudila več pozornosti kot gol

Michy Batshuayi
Belgijski reprezentant se šali na svoj račun.

Dvoboj v Kaliningradu med Belgijo in Anglijo je dal zmagovalca skupine G, z 1:0 so dvoboj dobili Belgijci. in si tako prislužili prvo mesto. Edini zadetek na tekmi je mojstrsko dosegel Adnan Januzaj, a ga je že hip zatem zasenčil njegov rojak Michy Batshuayi. Slednji je ob proslavljanju gola poskrbel za potezo, ki je postala internetni hit.

Batshuayi je po zadetku prijel žogo in jo v veselju močno brcnil, a pri tem zadel vratnico, okroglo usnje pa se mu je odbilo v glavo. Napadalec je poteboval nekaj časa, da je prišel k sebi.

Po nekaj urah je nogometaš že videl smešno plat dogodka. "Proslave zadetkov so precenjene. Moral sem si izmisliti nekaj novega," se je pošalil napadalec. Kasneje je na svojem twitterju objavil še dve fotografiji. Prva, na njej je ujet v trenutku brca žoge, si je prislužila podpis "sekunda pred tem, ko sem izvedel, da sem zaje...", druga, z njo ga je zbodel soigralec Axel Witsel in ga prikazuje v objemu z vratnico. pa zapis "brez zamer".

Komentarjev 3
  • Avatar Sirtassa
    Sirtassa 22:32 29.junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • dusan72 20:40 29.junij 2018.

    "prejel" boš ti falus v anus, gnida smrdljiva, lažniva !!! Moti me samo, da portal ne premore ENEGA moderatorja, da sproti briše in blokira te smetarje. Jaz bi ti za hobby delal brezplačno.