Šport > Nogomet
898 ogledov

Bo Löw vendarle odletel z nemške klopi?

Joachim Löw Nemčija Euro 2016 EPA
Pred sredino tekmo je dobil zaupnico, zdaj se Joachimu Löwu vendarle trese stolček selektorja nemške reprezentance.

V Nemčiji je vse več glasov, da bi moral Joachim Löw prevzeti odgovornost za šokantnem izpad nemške izbrane vrste že v skupinskem delu svetovnega prvenstva v nogometu v Rusiji. Kot so poročali nemški mediji, bo predsednik nemške nogometne zveze v prihodnjih dneh opravil pogovor z Lövom o njegovi prihodnosti na mestu selektorja.

Skupina F Šport Nemčiji se to ni zgodilo kar 80 let

Sport Bild je tako navedel izjavo prvega moža nemške nogometne federacije Reinharda Grindela, ki je že v sredo zvečer takoj po nemški eliminaciji izmenjal nekaj besed z Löwom. Dogovorila sta se, da se čim prej po prihodu v domovino sestaneta in pogovorita o prihodnjem sodelovanju.

Predsednik nemške nogometne zveze je sicer pred odločilno tekmo z Južno Korejo, ki jo je elf izgubil z 0:2, zagotovil, da bo Löw ostal selektor elfa tudi v primeru neuspeha na letošnjem mundialu v Rusiji.

razočaranje Nemčija Zgodovina Šport Ni prvič, da so branilci naslova povsem pogoreli

"Že pred odhodom na svetovno prvenstvo smo se odločili, da bomo pogodbo z Löwom podaljšali do leta 2022. Prepričani smo, da nihče drug ne bi bolje izpeljal prenove nemške reprezentance, kar bo nujnost, ne glede na to, kaj se bo zgodilo na mundialu," je dejal Grindel.

Direktor nemške nogometne reprezentance Oliver Bierhoff pa je odločen, da bo vztrajal pri tem, da Löw nadaljuje svoje delo pri reprezentanci in z njo znova napade vrh.

Navijači Nemčije Analiza Šport Prevzetnost in preveč samozavesti usodni za Nemce

Kljub temu, da ima Löw pogodbo z zvezo do leta 2022, pa je senzacionalni polom svetovnih prvakov, ki so v Rusiji že v skupinskem delu izgubili možnosti za obrambo lovorike, na novo premešal karte.

Zato je vse več mnenj, da je napočil čas za slovo Löwa po 12 letih na klopi elfa. Prvič v zgodovini svetovnih prvenstev Nemci niso preskočili ovire v skupini. Iz skupine F sta se v osmino finala uvrstili Švedska in Mehika.

Komentarjev 2
  • Eva_Halley 17:10 28.junij 2018.

    V bistvu sem približno 23-28 tisoč dolarjev vsak mesec za samostojna delovna mesta, ki jih delam doma. Za vsakogar, ki je pripravljen narediti enostavno samostojno delo za 2h-5h vsak dan iz vaše dnevne sobe in hkrati ustvarjati dragocen dohodek ... ...prikaži več Potem jee taa delovna priložnost za vas ... Za več podrobnosti .... >>>>>>>> www.WebJob8.Com