Šport > Nogomet
25 ogledov

Pranjić: "Nisem edini nezadovoljnež"

Danijel pranjić, Hrvaška Reuters
Danijel Pranjić, nekdanji hrvaški nogometni reprezentant, je pojasnil nekaj okoliščin svojega grenkega slovesa od kockaste ekipe.

"V zadnjih dneh sem se pogovarjal z nekaterimi reprezentanti. Večina me razume in podpira. Vsi vedo, da so v reprezentanci tudi drugi nezadovoljneži, nisem edini. Sem se pa edini odzval,“ je dejal Danijel Pranjić, ki ga je hrvaški selektor Slaven Bilić izključil iz reprezentance, ker se po tekmi z Irsko ni želel rokovati s strokovnim štabom.

"Nikakršnih grdih besed ni bilo. Bil sem razburjen zaradi selektorjevega obnašanja do mene. Po sestanku nisem dal roke niti njemu niti Aljoši Asanoviću, dal sem jo le Marijanu Mrmiću (oba sta člana strokovnega štaba, op. a.). Pozneje sem se vsem soigralcem opravičil zaradi te poteze in to so mnogi razumeli,“ je pojasnil levi bočni nogometaš Bayerna in nič več hrvaške reprezentance.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.