Šport > Nogomet
18 ogledov

Predvajalnik in snemalnik

Zmagovalec tretjega turnirja igre FC:08 bo prejel predvajalnik in snemalnik Sams Žurnal24 main
Danes ob 14. uri se začne tretji turnir spletne igre Football Challenge 2008, mi pa vam predstavljamo nagrade, ki jih bodo prejeli trije najbolje uvrščeni.

Prvouvrščeni na tretjem turnirju, ki se začne danes in traja do nedelje, bo nagrajen s predvajalnikom in snemalnikom Samsung DVD-HR 734 , drugi z avtoradiem Pioneer DEH 3000 MP , tretjeuvrščeni na tretjem turnirju pa bo nagrajen s predvajalnikom Philips DATA/MP3 SA 3115.

Zmagovalca lig bosta prejela Stihlovo kosilnico.

 
ZMAGOVALCA LIG
Zmagovalca obeh lig, pomladanske in poletne, bosta prejela Stihlovo kosilnico Viking , nagrade za prve tri na turnirju pa ne bodo vedno enake.


GLAVNA NAGRADA
Za glavno nagrado, skuter Aprilia SR50R Replica Spain's N'1 , se potegujejo vsi tekmovalci, ki sodelujejo v spletni igri Football Challenge 2008. S sanjskim skuterjem se bo namreč popeljal eden od vseh registriranih tekmovalcev, ki ga bomo izžrebali ob koncu spletne igre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.