Šport > Nogomet
23 ogledov

Prek YouTuba do službe v Leicester Cityju

Owen Hargreaves Youtube
Potem ko je dobil nogo pri Manchester Unitedu, Owen Hargreaves išče novega delodajalca kar preko YouTuba. Morda ga podpiše trener Leicester Cityja, Sven Goran Erikson.

Trener Leicester Cityja, Sven Goran Eriksson, se je prvi odzval na posnetek Owena Hargreaves na YouTubu. "Videl sem njegov video. Če želi priti k nam, ga bom sprejel z odprtimi vrati. V zadnjih sezonah je bil zelo nesrečen, a če je zdrav, je bržkone še vedno lahko fantastičen nogometaš," je dejal švedski strateg, ki je Hargreavesa vodil, ko je bil selektor angleške reprezentance (34 od 42 reprezentančnih nastopov je Owen zbral prav pod Erikssonom).

Hargraves je pred tremi leti v Manchester United prišel iz Bayern Münchna. Zaradi številnih poškodb je v treh letih odigral le nekaj minut in tako se ga je Alex Ferguson po sezoni znebil.

Leicester bi bil za Hargreavesa lahko dobra priložnost za povratek. V minuli sezoni championshipa so bili deseti, za novo pa so odločeni, da pridejo v sam vrh in tako po letu 2004 nazaj v Premier League. Tako so v četrtek podrli klubski rekord, ko so za Matta Millsa Readingu odšteli 6,2 milijona evrov. Pred njim so v klub zvabili še vratarja Kasperja Schmeichla (iz Leedsa), Seana St. Ledgerja (Preston North End) in Neila Dannsa (Crystal Palace).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.