Šport > Nogomet
119 ogledov

Preminil je Edis Čauševič

zoga, žoga IFP
Pri 33 letih je preminil nekdanji nogometaš Kopra, Olimpije, Domžal in Mure Edis Čauševič. Uradno vzrok smrti še ni znan. V prvi ligi je odigral 121 tekem in dosegel 27 golov.

"Sinoči je nepričakovano končal svojo življenjsko pot Edis Čauševič. 'Otrok Bonifike' (v Kopru je igral za vse mlajše selekcije kluba) je za člansko vrsto Kopra zaigral v sezoni 1996/97, nato pa dve leti branil barve ljubljanske Olimpije. V Koper se je vrnil leta 2000 in za rumeno-modre odigral eno sezono. Po dveh sezonah, ki ju je preživel v Domžalah in v Murski Soboti, se je v sezoni 2004/05 ponovno vrnil v Koper, kjer pa ni ostal dolgo. Zadnje sezone je igral v avstrijskih nižjeligaških klubih. Mnogim bo v spominu ostal kot neizklesani up, ki je na igrišču pokazal le delček svojega bogatega talenta," so zapisali na spletni strani koprskega prvoligaša. Počivaj v miru, Edis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.