Šport > Nogomet
884 ogledov

Prestal operacijo raka, nato pa so ga odpustili

Eduardo Berizzo
Pri španskem prvoligašu so se odločili za potezo, ki je rezjezila mnoge.

Španski nogometni prvoligaš Sevilla, ki se je v skupinskem delu lige prvakov meril v skupini z Mariborom, je sinoči odpustil trenerja Eduarda Berizza. Argentinec, ki se je pred enim tednom vrnil po operaciji raka na prostati, je dobil odpoved zaradi slabega začetka v sezono 2017/18. Sevilla se je sicer uvrstila v izločilne boje lige prvakov, v španskem prvenstvu pa zaseda peto mesto.

"Vodstvo je sprejelo odločitev, da odpusti trenerja zaradi slabih rezultatov. Sevilla je začela pogovore z novim trenerjem, ki ga bo imenovala, ko se ekipa vrne z božičnih praznikov," je v izjavi za javnost zapisal andaluzijski kljub.

sevilla Šok v Španiji Šport Ob polčasu jim je povedal, da ima raka

Mnogi so potezo Seville označili za 'zelo, zelo hladno'.

Berizzu so tumor operirali 29. novembra, na klop Seville pa se je vrnil 15. decembra. Odnesla ga je slabša forma Seville v zadnjih tednih, dokončno pa je izgubil zaupanje vodstva kluba v sredo po porazu z 1:3 proti Real Sociedadu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.