Šport > Nogomet
18 ogledov

Pri Granadi uradna predstavitev Krhina

Rene Krhin twitter Granada C. F.
Granadin generalni direktor David Navarro je v kompleksu Jardines de Siddharta predstavil novega slovenskega člana španskega prvoligaša.

Rene Krhin je se je po prvih treningih z Granado prvič predstavil pred mediji, potem ko ga je španski prvoligaš, ki si je obstanek med elito v zadnji sezoni priboril v dramatičnih okoliščinah, dokončno odkupil od milanskega Interja in s Štajercem sklenil štiriletno pogodbo. Krhinu je družbo na novinarski konferenci delal generalni direktor David Navarro, ki je dejal, da je se je moral klub močno potruditi, da se je okrepil z vezistom, ki je lani na posodo igral v bližnji Córdobi.

"Zelo dobro delamo. Celotna ekipa in strokovni štab sta me sprejela zelo dobro, na tekmah pa smo v praksi izvedli vse koncepte s treningov," je pred zbranimi predstavniki sedme sile zadovoljno razlagal Krhin. "Celotna ekipa sledi ideji, ki jo ima mister (trener, op. a.), to pa je zelo pomembno," je nadaljeval.

Glede prihoda v slikovito Granado je Krhin še povedal, da je imel močen vpliv nanj klic glavnega trenerja Joséja Ramóna Sandovala, ki je v sezoni 2014/15 prišel v zadnjih mesecih in prerodil moštvo. "Zelo sem srečen, ker sem tukaj, imel sem druge možnosti, toda najpomembneje zame je, da me je mister poklical in mi rekel, da si me želi. Rekel mi je, da naj dobro delam za ekipo," je pristavil vezist iz Jakobskega Dola.

Krhin je priznal, da upa, da se mu ne bo ponovila zgodba iz lanske sezone, ko je s Córdobo mučno izpadal iz La Lige. "Lanska situacija je bila zelo težka, toda letos z dobro ekipo, ki jo ima Granada, pričakujem, da ne bom spet v tako težki situaciji," je še povedal občasni slovenski reprezentant: "Dal bom vse od sebe za Granado, to je zame najpomembneje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.