Šport > Nogomet
48 ogledov

Pri klubu potrdili prihod Pepa Guardiole

pep guardiola EPA
Španski nogometni strokovnjak Pep Guardiola, ki bo še do konca sezone vodil Bayern iz Münchna, bo trenersko kariero nadaljeval pri angleškem Manchester Cityju.

Pri Manchester Cityju so potrdili, da je dosedanji trener Bayerna Pep Guardiola z angleškim klubom podpisal triletno pogodbo.

"Zaradi spoštovanja do našega zdajšnjega trenerja Manuela Pellegrinija in igralcev smo se odločili to novico javno obelodaniti, da bi se tako izognili nepotrebnemu bremenu špekulacij," so zapisali pri Cityju.

"Manuel, ki popolnoma podpira to odločitev, je povsem osredotočen na dosego svojih ciljev, ki si jih je zadal pred sezono in ima vse spoštovanje vodilnih ljudi v klubu," so še dodali pri Cityju.

Za 45-letnega Guardiolo bo to tretji trenerski posel po Barceloni in Bayernu. Z Barcelono je osvojil 14 lovorik, dvakrat ligo prvakov, z Bayernom pa pet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.