Šport > Nogomet
19864 ogledov

Pricurljal posnetek, kako kapetan Uniteda brca na tleh ležečega moškega

Harry Maguire Profimedia
Medtem ko je moral branilec Manchester Uniteda še drugo noč zapored preživeti v zaporu, se je na spletu pojavil posnetek pretepa, zaradi katerega je bil aretiran.

Kapetan Manchester Uniteda ter angleški reprezentant Harry Maguire je tekom svojih počitnic na grškem otoku Mykonos pristal v zaporu zaradi pretepa.

Šlo je za tipičen "pijani gostilniški pretep", saj je Maguire v društvu prijateljev obiskal enega izmed tamkajšnjih barov, ko je iz neznanega razloga prišlo do pretepa skupine ljudi, v katerega je bil udeležen tudi angleški nogometaš.

Toda sama udeležba v tem pretepu sploh ni najhujša stvar, katere bremenijo Maguireja, temveč je to napad na uradno osebo, ko se je spravil nad policaja, ki je prispel na kraj dogodka.

Harry Maguire Ciper Kapetan Man Utd Šport Napadel policista in ga nato poskusil podkupiti

Med tem časom pa se je na spletu tudi že pojavil posnetek pretepa, na katerem je kamera ujela Maguireja, kako se je z brcami spravil na enega izmed nasprotnikov, ki je ležal na tleh.

Policija ga je priprla zaradi povzročitve telesne poškodbe, napada na policista in poskusa podkupovanja uradne osebe. Nogometaš se je izrekel za nedolžnega, postopek se bo nadaljeval v torek. Maguire pa je spet na prostosti

Komentarjev 2
  • Avatar Frenniola
    Frenniola 01:10 24.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • Laznivi 14:24 23.avgust 2020.

    Od cloveka ki celo zivljenje teka po trati za zogo ne mores pricakovat inteligence vecje od zajca.

Sorodne novice